Overige video's

Rotoli - Ricotta

10 eenvoudig hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Bestrooi de aubergine met zout, laat op keukenpapier circa 30 minuten intrekken en dep droog.
  2. Bestrijk alle plakken groente met olie en gril ze in een hete grillpan aan beide kanten goudbruin.
  3. Laat alles uitlekken op keukenpapier, bestrooi met peper en laat afkoelen tot lauwwarm.
  4. Roer de ricotta, basilicum, pistachenoten en wat Parmezaanse kaas tot een glad mengsel en breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel over de gegrilde groenteplakken, voeg wat rucola toe, rol op en steek er een prikker door.

Bereidingstip

Geen zin om te grillen? Gebruik dan gegrilde paprika's uit pot (afgespoeld en drooggedept).

Wijnadvies

Kies voor een heerlijke goed gekoelde Tiresia Prosecco. Wil je wit zonder belletjes, ga dan voor Terrazzano Verdiccho dei Castelli di Jesi of Villa Mondi Soave.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.