Overige video's

Rösti met zalm en crème fraîche

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
10 g
Vezels 4 g
Zout 1,8 g

Bereiden

  1. Rasp de aardappel, ui en courgette in de keukenmachine. Schep dit mengsel in een vergiet, bestrooi met zout en laat circa 2 minuten staan.
  2. Druk zo veel mogelijk vocht uit het aardappelmengsel en meng met de eieren. Verhit 4 eetlepels olie in een grote koekenpan op middelhoge stand.
  3. Schep het aardappelmengsel in de pan en druk met een spatel goed aan. Bak de rösti afgedekt in circa 10 minuten goudbruin.
  4. Laat de rösti vervolgens voorzichtig op een deksel glijden en keer in zijn geheel om. Bak de andere kant nog 5 minuten.
  5. Schuif de rösti voorzichtig op een groot bord. Schep de crème fraîche erop en verdeel de zalm erover. Bestrooi met de bieslook.
  6. Meng de veldsla en tomaat in een kom en besprenkel met de azijn en rest van de olijfolie. Serveer de rösti met de salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 505 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
10 g
Vezels 4 g
Zout 1,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.