Overige video's

Rösti met cheddar en gebakken ei

4 eenvoudig brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
10 g
Vezels 2 g
Zout 0,4 g
Hoofdingrediënten Aardappel (124)

Bereiden

  1. Meng de aardappels met de ui. Verhit 2 eetlepels boter in een koekenpan en leg een kookring in de pan. Vul de kookring met 3 eetlepels van het aardappelmengsel.
  2. Herhaal met de rest van het aardappelmengsel, zodat je 4 röstirondjes hebt. Bak de rösti op een middelhoge stand aan beide kanten in circa 5 minuten goudbruin.
  3. Leg op elke rösti een plakje kaas. Verhit de rest van de boter en bak hierin de eieren. Serveer de rösti met de gebakken eieren.
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
10 g
Vezels 2 g
Zout 0,4 g
Hoofdingrediënten Aardappel (124)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Yvonne 17-10-2019
Veel lekkerder dan rösti uit een zak! Je kunt dit recept ook zonder de cheddar en ei gebruiken, met kleine rondjes, als rösti bij een gerecht. Maar dit is erg lekker als lunch, of, zoals wij doen, de 4 persoons hoeveelheden nemen en het als avondeten nemen. Bij veel honger een beetje salade erbij.