Overige video's

Rosbiefvinken met ratatouille
Rosbiefvinken met ratatouille
(0)

Rosbiefvinken met ratatouille

Dit eenvoudige hoofdgerecht voor kerst is makkelijk om te maken, en tegelijkertijd erg smaakvol! In nog geen half uur ben je klaar met dit hoofdgerecht. Zo kun je extra lang aan tafel zitten en samen genieten.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
7 g
Vezels 5 g
Zout 1,3 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Leg de (ros)bieflapjes naast elkaar. Bestrijk ze met de tapenade, rol op en steek vast met prikkers.
  2. Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de wokgroenten, tomaatjes en kruiden.
  3. Verhit intussen de boter. Bestrooi de rosbiefvinken met zout en peper en bak ze in 3-4 minuten lichtbruin en rosé. Serveer het vlees met de ratatouille.

Bereidingstip

Dit recept kun je ook prima maken met varkensvlees in plaats van rundvlees. Vervang de bieflapjes door dunne varkensfiletlapjes en vul ze met heel dungesneden wortel, bosui en tomatensalsa. Ook heel lekker, net even anders en net zo makkelijk!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
7 g
Vezels 5 g
Zout 1,3 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.