Overige video's

Rosbiefsandwich met limoenmayonaise

4 gemiddeld brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 625 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
6 g
Hoofdingrediënten Rosbief (19)

Bereiden

  1. Zorg dat alle ingrediënten voor de mayonaise op kamertemperatuur zijn. Klop de eidooier met een garde of elektrische mixer met de mosterd, 1 eetlepel limoensap, de limoenrasp, een snufje zout en peper tot een egaal mengsel.
  2. Giet er al kloppend kleine beetjes olie bij tot alle olie op is en de mayonaise dik en romig is geworden.
  3. Voeg naar smaak eventueel nog wat limoensap toe.
  4. Besmeer alle sneetjes brood met wat limoenmayonaise en beleg er 4 met sla en alfalfa. Verdeel de rosbief erover en dek af met de andere sneetjes. Snijd de sandwiches een keer schuin door en serveer direct.

Bereidingstip

In een schone pot blijft de mayonaise in de koelkast een paar dagen goed.

Variatie

In een schone pot blijft de mayonaise in de koelkast een paar dagen goed.

Voedingswaarde p.p.
Energie 625 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
6 g
Hoofdingrediënten Rosbief (19)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.