Overige video's

Rosbiefsalade met mosterddressing

10 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
3 g

Bereiden

  1. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Gebruik je witlof: haal de blaadjes voorzichtig los van de stronk.
  2. Leg de plakjes rosbief op een bedje sla. Verdeel de augurken, de ui, artisjok en tomaatjes over de rosbief en breng op smaak met peper en zout. Strooi de pijnboompitten over de salade.
  3. Meng de ingrediënten voor de dressing. Presenteer de dressing bij de salade of giet hem eroverheen.

Bereidingstip

Maak er een vegetarische salade van door rosbief te vervangen door reepjes roombrie, camembert en gorgonzola.

Variatie

Neem in plaats van rosbief reepjes ossentong. Voeg in plakjes gesneden kastanjechampignons toe.

Wijnadvies

Een Muscadet sur lie of frisse wijnen van de Sauvignon Blanc, als Entre-Deux-Mers, Bergerac of Zuid-Afrikaanse Sauvignon Blanc (9-11ºC).

Voedingswaarde p.p.
Energie 270 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.