Overige video's

Rosbiefroosjes met gekaramelliseerde ui

8 eenvoudig hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 60 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
2 g
Hoofdingrediënten Rosbief (19)

Bereiden

  1. Verhit de boter in een koekenpan en fruit hierin de rode uien met een snuf zout circa 5 minuten.
  2. Voeg de azijn toe en bak circa 20 minuten op een lage stand tot de uien zacht en donker zijn. Schep regelmatig om.
  3. Schep de gekaramelliseerde ui in een kommetje en laat circa 30 minuten afkoelen.
  4. Vouw de plakjes rosbief als een roosje en leg de roosjes op een amuselepel of klein bordje.
  5. Schep wat gekaramelliseerde ui in het midden en maak af met een schepje mierikswortel.

Bereidingstip

Gekaramelliseerde ui die over is smaakt ook heerlijk op een broodje kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 60 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
2 g
Hoofdingrediënten Rosbief (19)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.