Overige video's

Rosbiefrolletjes met gazpachodressing en geroosterde pistaches

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Maak eerst de dressing (dit kan een dag van tevoren). Pureer daarvoor de ingrediënten voor de dressing tot een gladde saus.
  2. Snijd de onderkant van de asperges en kook de asperges beetgaar.
  3. Leg plakjes rosbief naast elkaar. Strooi er zout en peper over.
  4. Verdeel daarover (gehalveerde) asperges en vorm er rolletjes van. Rooster de noten in een droge hete koekenpan.
  5. Leg de rosbiefrolletjes op de borden. Giet de dressing eromheen. Strooi de noten erover en garneer met een pluk sla.

Bereidingstip

De asperges kunnen, nadat ze geblancheerd zijn en bestreken met olie, ook geroosterd worden in een grillpan.

Variatie

Asperges kunnen worden vervangen door haricots verts en pistachenoten door pijnboompitten.

Wijnadvies

Niet al te zwaar rood. Het is immers nog een voorgerecht... Schenk lichtgekoelde Beaujolais Villages, Bourgogne Pinot Noir of Vega Libre tinto en u geniet.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.