Overige video's

Rosbiefrolletjes met champignontapenade

4 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
9 g

Bereiden

  1. Leg de rosbiefplakjes naast elkaar op een plank.
  2. Verhit de olie en fruit hierin het sjalotje 2 minuten. Schep de kastanjechampignons erdoor en bak al roerend nog 2 minuten. Laat afkoelen.
  3. Roer de roomkaas los. Roer de roomkaas met het champignonmengsel en 2 eetlepels kappertjes tot een tapenade. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Schep op elk plakje rosbief wat tapenade en rol het vlees eromheen. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  5. Verdeel de rucola over 4 borden. Halveer de rosbiefrolletjes, leg ze op de rucola en besprenkel met de dressing.
  6. Bestrooi met de overige kappertjes. Lekker met geroosterd bruinbrood of roggebrood.

Bereidingstip

Vervang de kastanjechampignons door gemengde paddenstoelen.

Neem rookvlees of fricandeau in plaats van rosbief.

Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.