Overige video's

Rosbiefhapje met kappertjes en parmezaan

Voedingswaarde p.p.
Energie 70 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 0 g
Zout 0,3 g
Print

Bereiden

  1. Meng de ingrediënten voor de saus. Voeg als deze te dik is 1 theelepel water toe.
  2. Verdeel plukjes rucola over de schaaltjes. Vouw de rosbief in roosjes en leg deze op de rucola. Schep een beetje saus erop en verdeel de kappertjes en parmezaan erover.

Bereidingstip

Vervang de rosbief in dit recept door serranoham.

Neem crème fraîche of ricotta in plaats van mayonaise.

Voedingswaarde p.p.
Energie 70 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
1 g
Vezels 0 g
Zout 0,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.