Overige video's

Rosbief met paddenstoelen en kaas

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
11 g
Vezels 2 g
Zout 1,1 g
Hoofdingrediënten Walnoot (197)

Bereiden

  1. Snijd de paddenstoelen in reepjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie en roerbak hierin de paddenstoelen 2-3 minuten.
  2. Verdeel de rosbief over 4 grote borden en bestrooi met de bosui. Leg in het midden een bergje paddenstoelen.
  3. Meng de rest van de olijfolie met de notenolie en sprenkel over de paddenstoelen. Bestrooi met de kaas, walnoten en peper.

Bereidingstip

Lekker met geroosterd brood of besprenkel plakjes stokbrood met olijfolie en knoflook en zet deze crostini kort onder een hete ovengrill.

Vervang de rosbief in dit recept door rookvlees.

Neem ook eens komijnekaas of Parmezaanse kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
11 g
Vezels 2 g
Zout 1,1 g
Hoofdingrediënten Walnoot (197)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.