Overige video's

Rosbief met bosui en worteljulienne

4 eenvoudig klein gerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
9 g
Vezels 3 g
Zout 1,6 g
Hoofdingrediënten Wortel (149) Winterwortel (186)

Bereiden

  1. Bestrijk de rosbieflapjes aan beide kanten met de currypasta. Meng de wortel met de helft van de bosui en peterselie. Verdeel deze vulling over de bieflapjes en rol ze stevig op. Zet vast met een prikker.
  2. Bestrijk de rosbieflapjes aan beide kanten met de currypasta. Meng de wortel met de helft van de bosui en peterselie. Verdeel deze vulling over de bieflapjes en rol ze stevig op. Zet vast met een prikker.
  3. Voeg aan het bakvet een klein scheutje sojasaus en kokosmelk toe. Bestrooi met gebakken uitjes. Lekker met kroepoek.

Bereidingstip

Vervang de wortel door smalle reepjes knolselderij.

Snijd een wortel julienne met behulp van een mandoline.

Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
9 g
Vezels 3 g
Zout 1,6 g
Hoofdingrediënten Wortel (149) Winterwortel (186)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.