Overige video's

Roomswirl met citroen, basilicum en pistache

2 gemiddeld desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
31 g
Vezels 2 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten Mascarpone (119)

Bereiden

  1. Maak de glazen licht vochtig en zet ze in de diepvries. Klop de slagroom met de mixer bijna stijf.
  2. Voeg de poedersuiker toe en klop deze kort op een lage stand erdoor. Klop de mascarpone kort op een lage stand.
  3. Spatel de citroenrasp met de mascarpone en gehakte basilicum door de slagroom. Zet dit mengsel 10-15 minuten in de koelkast.
  4. Schep het dan in de spuitzak en spuit een dikke spiraalvormige wolk in de twee koude glazen.
  5. Strooi de pistachenootjes erover en garneer met de extra basilicumblaadjes. Serveer de cantuccini erbij.
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
53 g
31 g
Vezels 2 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten Mascarpone (119)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.