Overige video's

Roomijs met bitterkoekjes, banaan en fudgesaus

1 eenvoudig desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 980 kcal
Koolhydraten 159 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
20 g
Vezels 4 g
Zout 0,8 g
Hoofdingrediënten Banaan (109)

Voorbereiden

Neem een dag van tevoren het ijs uit de diepvries en schep een laagje koekkruim in een stevig glas. Verdeel daarover een laagje banaan en een laagje roomijs. Ga zo door tot het glas vol is en zet afgedekt terug in de diepvries.

Bereiden

  1. Verwarm de fudge in een schaaltje circa 1 minuut in de magnetron op 450 watt. Roer door en verwarm nog circa 40 seconden.
  2. Giet de warme fudgesaus over het dessert en serveer de rest van de saus erbij.

Bereidingstip

Dit recept is ook lekker met stroopwafels of gehakte pecannoten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 980 kcal
Koolhydraten 159 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
20 g
Vezels 4 g
Zout 0,8 g
Hoofdingrediënten Banaan (109)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.