Overige video's

Romige vissoep met citroen en saffraan

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 185 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
2 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit de sjalot circa 4 minuten op een lage stand.
  2. Voeg de knoflook en citroenrasp toe en fruit nog 1 minuut mee. Blus af met het citroensap en de wijn en voeg de saffraan toe.
  3. Giet de bouillon en kookroom erbij en breng zonder deksel op de pan aan de kook.
  4. Breng de soep op smaak met zout en peper en bind eventueel met koude boter.
  5. Spoel intussen de visfilets onder koud water en snijd ze in gelijke stukken.
  6. Voeg de vis en garnalen toe aan de soep en laat in circa 10 minuten gaar worden.
  7. Roer vlak voor het serveren een handje dille door de soep.
  8. Lekker met stokbrood en aioli.

Wijnadvies

Chardonnay of sauvignon blanc

Voedingswaarde p.p.
Energie 185 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.