Overige video's

Romige Toscaanse gnocchi

Eenvoud is de kracht van dit recept: romige Toscaanse gnocchi. Een ideaal gerecht om doordeweeks te koken. Serveer met een klassieke caprese salade en smullen maar. Eet smakelijk!
Voedingswaarde p.p.
Energie 635 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
12 g
Vezels 7 g
Zout 3,3 g
Print

Bereiden

  1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar een kopje van het kookvocht.
  2. Verwarm de pesto met de kookroom in een koekenpan. Voeg de spinazie handje voor handje toe aan de saus en laat deze erin slinken. Rooster intussen de pijnboompitten kort in een droge, hete koekenpan.
  3. Voeg de gnocchi toe aan de spinazie en breng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel wat kookvocht toe. Bestrooi met de pijnboompitten en serveer direct.

Bereidingstip

Lekker met een tomatensalade met een dressing van olijfolie en balsamicoazijn.

Voedingswaarde p.p.
Energie 635 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
12 g
Vezels 7 g
Zout 3,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.