Overige video's

Romige tagliatelle met gegrilde biefstuk

Op zoek naar een gerecht dat snel klaar is? Dit recept met romige tagliatelle en gegrilde biefstuk zet je in een handomdraai op tafel. Je kunt dit recept ook makkelijk maken zonder vlees!
Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 52 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
15 g
Vezels 5 g
Zout 1 g
Print

Bereiden

  1. Kook de tagliatelle beetgaar. Giet af en bewaar wat kookvocht.
  2. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook circa 2 minuten. Voeg de kookroom en tomaatjes toe en laat pruttelen op een lage stand.
  3. Verhit de overige olijfolie in een grillpan en gril de biefstukken op middelhoge stand in circa 6 minuten rondom goudbruin. Laat 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  4. Roer intussen de spinazie door de roomsaus en laat slinken. Voeg de helft van de Parmezaanse kaas toe en breng op smaak met zout en peper. Roer de tagliatelle door de saus, voeg eventueel wat kookvocht toe en warm 1 minuut mee.
  5. Snijd de biefstuk in dunne plakken en bestrooi met zout en peper. Verdeel de tagliatelle over 4 borden en leg de plakken biefstuk erop. Bestrooi met de overige Parmezaanse kaas en basilicum.
Voedingswaarde p.p.
Energie 690 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 52 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
15 g
Vezels 5 g
Zout 1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.