Overige video's

Romige spekjespasta met andijviesalade

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 695 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
17 g

Bereiden

  1. Kook de penne beetgaar en giet af.
  2. Bak intussen de spekblokjes in een droge, hete koekenpan in circa 5 minuten uit op een lage stand. Voeg de tijm, laurier en room toe en laat een paar minuten zachtjes koken.
  3. Scheur of snijd het andijvieblad grof voor de salade. Schep de andijvie in een kom goed om met de appel, rozijnen, ui, kaas en dressing.
  4. Giet de pasta af, schep door de saus en serveer met de andijviesalade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 695 kcal
Koolhydraten 63 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
17 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.