Overige video's

Romige spaghetti met champignons en worst

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
11 g

Bereiden

  1. Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 5 minuten op een lage stand.
  2. Voeg de plakjes worst, rozemarijn, knoflook, peperringetjes en paddenstoelen toe en roerbak enkele minuten op een hoge stand.
  3. Doe de room erbij en breng aan de kook. Laat op een lage stand met het deksel op de pan circa 5 minuten zachtjes pruttelen.
  4. Breng intussen een grote pan water met zout aan de kook en kook de spaghetti beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken.
  5. Breng de saus op smaak met versgemalen peper en schep de spaghetti erdoor. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.