Overige video's

Romige pastaschotel met ham

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 640 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
15 g
Hoofdingrediënten Rauwe ham (127) Oude kaas (109)

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Verhit de boter en fruit hierin de ui circa 5 minuten.
  3. Voeg de kruiden en ham toe en bak nog 1 minuut mee.
  4. Giet de room erbij en breng aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Klop het ei los met zout en peper.
  5. Meng de pasta, bevroren doperwten, het ei, de roomsaus en de helft van de kaas door elkaar in een kom en schep in de ovenschaal.
  6. Bestrooi met de rest van de kaas en bak in het midden van de oven in circa 25 minuten goudbruin.
Voedingswaarde p.p.
Energie 640 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
15 g
Hoofdingrediënten Rauwe ham (127) Oude kaas (109)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.