Overige video's

Romige paddenstoelensoep

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 380 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
14 g
Vezels 5 g
Zout 2,2 g
Hoofdingrediënten Mascarpone (118)

Bereiden

  1. Verhit de olie en bak hierin de paddenstoelen 20-30 minuten op middelhoge stand tot de paddenstoelen geslonken zijn en al het vocht is verdampt. Voeg de knoflook, ui en tijm toe en bak 5 minuten op een lage stand.
  2. Houd wat paddenstoelen apart om te garneren. Voeg de bouillon toe aan de pan en kook circa 15 minuten.
  3. Pureer de soep en voeg de mascarpone toe. Roer tot de mascarpone is gesmolten en verdeel de soep over kommen.
  4. Garneer met de paddenstoelen, bestrooi met de peterselie en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 380 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
14 g
Vezels 5 g
Zout 2,2 g
Hoofdingrediënten Mascarpone (118)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Maarten 30-08-2019
Vanaf nu mijn favoriete recept voor champignons-soep!