Overige video's

Romige paddenstoelensoep met knoflookbrood

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 635 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
25 g
Hoofdingrediënten Aardappel (124) Champignon (100)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Verhit de olie in een soeppan en bak hierin de aardappels, 2 teentjes knoflook, de champignons, de helft van de paddenstoelen en azijn circa 3 minuten op een hoge stand. Voeg de bouillon toe en laat de soep circa 20 minuten pruttelen op een lage stand.
  3. Meng intussen de boter met de rest van de knoflook en de peterselie. Snijd inkepingen in de bovenkant van het stokbrood en vul deze met knoflookboter (houd 1 eetlepel van de boter apart). Leg het brood op aluminiumfolie en bak circa 5 minuten in de oven tot de boter is gesmolten.
  4. Verhit intussen de overige knoflookboter en bak hierin de rest van de paddenstoelen 2-3 minuten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 635 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
25 g
Hoofdingrediënten Aardappel (124) Champignon (100)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.