Overige video's

Romige linguini met courgette en geitenkaas

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 72 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
10 g
Vezels 4 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten Tagliatelle (60) Courgette (262)

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Verhit de olie en bak hierin de courgette.
  2. Voeg de sjalotten toe en bak circa 5 minuten mee. Voeg de crème fraîche en de helft van de munt toe.
  3. Giet de pasta af en vang wat van het kookwater op. Meng de linguini met 4 eetlepels van het kookwater door de saus.
  4. Draai de pasta op en verdeel vervolgens over borden. Bestrooi met de geitenkaas en de rest van de munt.

Bereidingstip

Voeg voor een pittig recept met de sjalotten ook 1 fijngehakte groene peper toe.

Wijnadvies

Serveer bij dit romige recept een lekker glas soave of verdicchio.

Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 72 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
10 g
Vezels 4 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten Tagliatelle (60) Courgette (262)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.