Overige video's

Romige kruidenpesto met pecannoten
Romige kruidenpesto met pecannoten
(0)

Romige kruidenpesto met pecannoten

Deze romige kruidenpesto maak je in een handomdraai zelf! De pesto roer je gemakkelijk door een pasta heen, maar kun je natuurlijk ook als smeersel op een toastje gebruiken.
Categorie bijgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Pureer de platte peterselie met munt, salieblaadjes, pecannoten en mascarpone tot een pesto. Lekker bij pappardelle en tagliatelle. Of bij kalfsvlees, kip of op crostini.

Bereidingstip

Neem amandelen of pistachenoten in plaats van pecannoten.

Voeg feta of ricotta toe aan dit recept in plaats van mascarpone.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.