Overige video's

Romige knolselderijsoep met gegratineerd stokbrood

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 565 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
15 g
Vezels 16 g
Zout 4,5 g

Bereiden

  1. Kook de knolselderij en aardappel in de bouillon in circa 20 minuten gaar. Voeg de laatste paar minuten de kookroom toe en pureer de soep helemaal glad.
  2. Voeg de preiringen toe en kook nog circa 5 minuten mee op een lage stand. Breng de soep op smaak met nootmuskaat en peper.
  3. Verwarm intussen de ovengrill voor. Leg de halve stokbroden op de bakplaat en beleg met de plakjes brie. Gratineer de kaas een paar minuten onder de grill en serveer het brood in stukken bij de soep.
Voedingswaarde p.p.
Energie 565 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
15 g
Vezels 16 g
Zout 4,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.