Overige video's

Romige groenekoolsoep met komijnekaascroutons
Romige groenekoolsoep met komijnekaascroutons
(0)

Romige groenekoolsoep met komijnekaascroutons

Categorie lunch, voorgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verkruimel het brood voor de croutons tussen de vingers en meng het met de kaas, komijn, olie, een beetje zout en versgemalen peper.
  2. Verdeel het brood over de bakplaat en bak de croutons in de oven in circa 10 minuten goudbruin. Laat afkoelen.
  3. Verwarm intussen de olie in een hoge pan en fruit hierin de ui in circa 5 minuten zacht.
  4. Voeg de kool en bouillon toe en breng aan de kook. Laat de kool in circa 5 minuten beetgaar worden en voeg dan de room toe. Kook nog circa 2 minuten door.
  5. Pureer de soep met een staafmixer en breng eventueel verder op smaak met zout en versgemalen peper.
  6. Serveer de soep met de croutons erover of erbij.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.