Overige video's

Romige gnocchi met spinazie en tomaat

Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
18 g
Vezels 9 g
Zout 3,9 g
Print

Bereiden

  1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pureer intussen de zongedroogde tomaten met de crème fraîche, slagroom, 1 eetlepel pijnboompitten en knoflook in een keukenmachine tot een romige saus. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verwarm de saus in een koekenpan, voeg de tomaatjes toe en laat de spinazie erin slinken. Roer de gnocchi erdoor en laat nog 5 minuten pruttelen.
  4. Bestrooi met de overige pijnboompitten en de kaas.

Bereidingstip

Vervang de gnocchi in dit recept door pasta, bijvoorbeeld fusilli.

Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
18 g
Vezels 9 g
Zout 3,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Irene 10-02-2020
in plaats van gnocchi heb ik spaghetti gebruikt, super heerlijk!
N.Visser 15-12-2019
Gewoon lekker en makkelijk