Overige video's

Romige broccolisoep met kaascrostini

Zelf broccolisoep maken is niet moeilijk! In 20 minuten serveer jij een kom met verse broccolisoep en een knapperige kaascrostini. Lekker en ook nog eens gezond!
Voedingswaarde p.p.
Energie 570 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
14 g
Vezels 10 g
Zout 4,4 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de ovengrill voor. Kook de aardappels in circa 15 minuten gaar in de bouillon. Voeg de laatste 10 minuten van de kooktijd de broccoli toe.
  2. Snijd intussen de ciabatta in de lengte open en besprenkel met olijfolie. Wrijf vervolgens met een half teentje knoflook stevig over de binnenkant van het broodje. Leg de kaas erop en zet onder de grill totdat de kaas gesmolten is.
  3. Pers de overige knoflook en voeg toe aan de soep. Pureer met een staafmixer tot een romige soep. Voeg eventueel wat extra water toe als de soep te dik is en breng op smaak met zout en peper. Serveer de soep met de kaascrostini.
Voedingswaarde p.p.
Energie 570 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
14 g
Vezels 10 g
Zout 4,4 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.