Overige video's

Romige biscuitrol

8 moeilijk gebak
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 260 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
7 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de eieren met de suiker en citroenschil tot een lichtgele luchtige massa. Voeg beetje bij beetje de bloem toe tot alles goed is vermengd. S
  2. trijk het beslag gelijkmatig uit over de bakplaat en bak in 10 minuten gaar en lichtbruin in de oven.
  3. Bestrooi de biscuit lichtjes met (poeder)suiker en leg er een schone theedoek over. Keer om op de doek en verwijder het bakpapier.
  4. Rol de biscuit met de theedoek op en laat afkoelen.
  5. Roer de roomkaas met 2 eetlepels poedersuiker smeuïg. Rol de afgekoelde biscuit voorzichtig weer uit en bestrijk hem met de roomkaas.
  6. Bestrooi met de geraspte chocolade en rol weer voorzichtig op. Laat afgedekt in de koelkast een half uur tot 1 uur opstijven.
  7. Bestrooi de rol met poedersuiker en snijd in dikke plakken.
Voedingswaarde p.p.
Energie 260 kcal
Koolhydraten 27 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.