Overige video's

Romige biefreepjes met champignons
Romige biefreepjes met champignons
(26)

Romige biefreepjes met champignons

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
14 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 4 minuten.
  2. Voeg de champignons, rozemarijn en knoflook toe en roerbak circa 3 minuten op een hoge stand.
  3. Voeg de crème fraîche toe en breng snel aan de kook.
  4. Laat enkele minuten inkoken en bind met de boter.
  5. Kook intussen de pasta beetgaar.
  6. Bestrooi het vlees met zout en peper.
  7. Vet een koekenpan in en bak hierin het vlees op een hoge stand in 2 porties bruin.
  8. Schep het vlees door de champignonsaus en breng op smaak met zout en peper.
  9. Serveer met de pasta.
  10. Lekker met broccoli.
Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
14 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.