Overige video's

Romige avocadosoep met garnalen

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 310 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
4 g

Bereiden

  1. Verhit de olie en bak hierin de sjalotten glazig.
  2. Schep de sjalotten, het vruchtvlees van de avocado, de bouillon, peterselie, zout en peper in een blender en mix tot een romig geheel.
  3. Verwarm de soep circa 6 minuten op een lage stand (niet laten koken) en meng de helft van de garnalen erdoor.
  4. Verdeel de soep over 4 kommen, bestrooi eventueel met extra peterselie en leg de rest van de garnalen erop.
Voedingswaarde p.p.
Energie 310 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.