Overige video's

Romige aspergesoep met garnaaltjes

4 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 245 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
13 g

Bereiden

  1. Kook de asperges 5-6 minuten in de kippenbouillon.
  2. Schep ze uit de pan en bewaar het kookvocht. Snijd de kopjes van de asperges en houd ze apart. Pureer de rest van de asperges.
  3. Roer de kookroom door het aspergevocht en voeg de gepureerde asperges en peper naar smaak toe. Verwarm zonder te koken.
  4. Schep de aspergekopjes en 100 gram Hollandse garnalen in de soep.
Voedingswaarde p.p.
Energie 245 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
13 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.