Overige video's

Roggebrood met brie en sjalottencompote

6 gemiddeld hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
6 g
Hoofdingrediënten Honing (626) Brie (38)

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalotjes en knoflook.
  2. Voeg de suiker of honing, zout en peper toe en smoor zachtjes 10 minuten.
  3. Verdeel de brie over het roggebrood. Schep er wat sjalottencompote op en strooi er tijm over.
Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
6 g
Hoofdingrediënten Honing (626) Brie (38)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.