Overige video's

Roergebakken wortel met gember en sesam

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 150 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Snijd de bospeen in gelijke stukken. Verwarm de olie en roerbak de wortel op middelhoge stand circa 5 minuten.
  2. Voeg de knoflook en gember toe en roerbak nog een minuutje mee.
  3. Giet er de gembersiroop en twee eetlepels water bij en laat op lage stand nog enkele minuten stoven.
  4. Bestrooi met sesamzaadjes en breng op smaak met zout en peper.

Bereidingstip

Lekker met een stukje vlees of vis.

Variatie

Extra lekker met verse koriander of basilicum.

Voedingswaarde p.p.
Energie 150 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.