Overige video's

Roergebakken winterpeen en pastinaak met gember

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de olie in een wok en roerbak de wortel en pastinaak in circa 10 minuten lichtbruin en beetgaar.
  2. Voeg de knoflook en gember toe en bak nog een paar minuten mee.
  3. Laat de honing en boter door de groenten smelten en breng verder op smaak met zout en peper. Serveer direct.
  4. Lekker met geroosterd vlees.

Variatie

Pastinaak kan worden vervangen door knolselderij of pompoen.

Wijnadvies

Erg lekker met Arthur Metz Riesling, maar ook met een Pinot Gris van hetzelfde huis. Chardonnay van Yellow Tail, Indomita Reserva of Casa de Campo schuiven ook graag aan.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.