Overige video's

Roergebakken spekreepjes met broccoli en mie

Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
11 g
Print

Bereiden

  1. Vermeng de reepjes spek met de vleeskruiden en olie. Breng twee pannen met ruim water en zout aan de kook.
  2. Roerbak de spekreepjes met de peperringetjes in een wok in een paar minuten aan alle kanten bruin.
  3. Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud water af.
  4. Voeg de oestersaus of ketjap aan de spekreepjes toe en schep de mie erdoor. Laat nog een paar minuten doorwarmen. Breng eventueel op smaak met peper.
  5. Kook ondertussen de broccoli in het gezouten water in circa 2 minuten knapperig groen en giet ze af. Serveer de mie met de broccoli.
Voedingswaarde p.p.
Energie 660 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.