Overige video's

Roerei met ricotta en vijgenjam
Roerei met ricotta en vijgenjam
(1)

Roerei met ricotta en vijgenjam

Op zoek naar inspiratie voor het ontbijt of de lunch? Dit recept is perfect! Lekker tijdens een feestelijke gelegenheid, maar ook gewoon doordeweeks of in het weekend.
Categorie ontbijt, brunch, lunch
Personen 2 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Rooster het brood goudbruin. Klop intussen de eieren met de ricotta, een snuf zout en honing goed door elkaar.
  2. Verwarm de boter in een koekenpan en giet de eieren erin. Zet de warmtebron op middelhoge stand en roer de eieren met een platte spatel over de bodem in 1 minuut lobbig. Neem direct van de warmtebron en verdeel over 2 borden. Serveer met de toast en vijgenjam.

Bereidingstip

Dit recept is ook lekker met uitgebakken ontbijtspek.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.