Overige video's

Roerei met eetbare lepel

1 gemiddeld ontbijt, brunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Bladerdeeg (92) Oude kaas (101)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Steek of snijd uit een plakje bladerdeeg 2x een lepelvorm.
  3. Leg de lepels op een bakplaat met bakpapier.
  4. Klop 1 ei los en bestrijk de lepels hiermee.
  5. Bestrooi met sesam- of maanzaad en bak de lepels in de oven in circa 15 minuten goudbruin.
  6. Laat ze afkoelen terwijl je een roerei maakt.
  7. Klop het andere ei los met de melk en laat intussen een klein klontje boter zachtjes smelten in een koekenpan (laat niet bruin worden).
  8. Roer het ei een paar minuten in de pan tot het is gestold.
  9. Schep het roerei in een mooi schaaltje, schaaf er wat oude kaas over en garneer met sprietjes bieslook.
  10. Serveer met de eetbare lepels.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Bladerdeeg (92) Oude kaas (101)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.