Overige video's

Roerbakschotel met zalm en courgettereepjes

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 300 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
4 g
Hoofdingrediënten Courgette (263) Zalmfilet (156)

Bereiden

  1. Snijd de courgettes in vieren en snijd deze stukken in dikke plakken, snijd de plakken vervolgens in repen.
  2. Verwarm de olie en bak de uien in circa 5 minuten lichtbruin en zacht.
  3. Voeg de courgetterepen toe en roerbak op hoog vuur lichtbruin.
  4. Voeg de zalmblokjes en de gehakte kruiden en peper toe en bak enkele minuten mee zonder dat de vis uit elkaar valt.

Bereidingstip

Lekker met witte rijst.

Variatie

Je kunt de courgette vervangen door geblancheerde peultjes of sperzieboontjes.

Wijnadvies

Een erg lekker Chardonnaygerecht. Kies Jean Sablenay, Danie de Wet of Vina Maipo en je geniet.

Voedingswaarde p.p.
Energie 300 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
4 g
Hoofdingrediënten Courgette (263) Zalmfilet (156)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.