Overige video's

Roerbakschotel met vis en champignons

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Hoofdingrediënten Witte rijst (40) Champignon (100)

Bereiden

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitstomen.
  2. Dep de visblokjes goed droog en schud ze om in een kom met de viskruiden en bloem tot alle blokjes goed bedekt zijn. Verwarm 2 eetlepels van de olie in een wok en bak hierin de visblokjes in porties om en om goudbruin. Schep ze uit de wok en roer het aanbaksel los.
  3. Voeg de rest van de olie toe en bak hierin de champignons op hoge stand circa 4 minuten tot ze vocht gaan afgeven. Voeg de bosui en de gebakken visblokjes toe en roerbak nog 1 minuut door. Serveer met de rijst.

Variatie

Vervang bosui door dunne ringen prei.

Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 64 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Hoofdingrediënten Witte rijst (40) Champignon (100)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.