Overige video's

Roerbak van varkenshaas en paksoi

2 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Hoofdingrediënten Varkenshaas (28) Paksoi (38)

Bereiden

  1. Verhit de olie en bak hierin de spekblokjes krokant.
  2. Voeg de ui en knoflook bij de spekblokjes. Schep de varkenshaas erdoor en roerbak op een hoge stand 4 minuten. Voeg zout en peper toe.
  3. Roerbak de paksoi 2 minuten mee. Schep de sherry en crème fraîche met de salie erdoor en verwarm nog 2 minuten.

Variatie

De varkenshaas kan worden vervangen door varkensfilet of varkensfricandeau. In plaats van paksoi is Chinese kool ook lekker.

Wijnadvies

Chardonnay uit de Nieuwe Wereld, die is vaak wat rijker en ronder. Wit van dezelfde druif uit het zuiden van Frankrijk kan ook: Mâcon of anders Vin de Pays d'Oc.

Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Hoofdingrediënten Varkenshaas (28) Paksoi (38)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.