Overige video's

Roerbak van knolselderij en vegareepjes

Dit roerbakgerecht met knolselderij en vegareepjes is makkelijk én snel klaar! Serveer het gerecht met couscous en je hebt in een handomdraai een lekker recept op tafel getoverd.
Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
4 g
Vezels 11 g
Zout 0,4 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Voeg de specerijen en knolselderij toe en roerbak circa 3 minuten. Voeg 2 eetlepels water toe en laat de knolselderij afgedekt circa 5 minuten smoren op een lage stand, tot de groente beetgaar is.
  2. Voeg de roerbakreepjes en knoflook toe en bak op middelhoge stand nog een paar minuten mee. Klop intussen de ingrediënten voor de saus door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  3. Bestrooi de roerbak op het bord royaal met de koriander en bosui. Serveer met de yoghurtsaus. Lekker met couscous en geroosterd sesamzaad.

Bereidingstip

Liever met vlees? Gebruik dan shoarmavlees of runderreepjes in dit recept.

Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
4 g
Vezels 11 g
Zout 0,4 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.