Overige video's

Rodepepersoep met kaascrouton

4 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 235 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
5 g
Hoofdingrediënten Rode peper (397) Vleestomaat (79)

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit de sjalotjes, 2/3 van de rode peper en de tomaten 4-5 minuten.
  2. Giet de bouillon erbij, breng aan de kook en kook zachtjes 8-10 minuten.
  3. Verwarm de ovengrill. Bestrooi het brood met de kaas en zet onder de grill tot de kaas gesmolten is.
  4. Pureer de soep en schep de bosuitjes en de rest van de rode peper erdoor.
  5. Serveer de soep met de kaascrouton.

Bereidingstip

Voeg een scheutje kookroom toe aan de soep.

Variatie

Vervang de bosui door 2 eetlepels gehakte koriander.

Voedingswaarde p.p.
Energie 235 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
5 g
Hoofdingrediënten Rode peper (397) Vleestomaat (79)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.