Overige video's

Rodekooltaartje met appel en walnoten

4 gemiddeld brunch, klein gerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 190ºC. Vet de taartvormpjes in.
  2. Breng de azijn met de suiker aan de kook, zet de warmtebron op een lage stand en stoof hierin de rodekool 10-12 minuten. Roer af en toe door zodat het niet aanbrandt.
  3. Bekleed de taartvormpjes met het deeg. Snijd het overtollige deeg weg.
  4. Bestrooi de deegbodems met de helft van de Parmezaanse kaas en leg daarop plakjes appel.
  5. Verdeel daarover de uitgelekte rodekool. Meng de rest van de Parmezaanse kaas met de zure room en de geitenkaas.
  6. Schep dit mengsel over de kool en bak de taartjes in het midden van de oven in 18-20 minuten gaar en goudbruin.
  7. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan en strooi over de taartjes.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.