Overige video's

Rodekoolsoepje

4 eenvoudig hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
4 g
Hoofdingrediënten Rodekool (41)

Bereiden

  1. Verhit de olie in een soeppan en bak hierin de knoflook, ui en gember circa 3 minuten.
  2. Voeg vervolgens de kool, koriander-, komijn en kaneelpoeder toe en bak nog even mee. Giet de bouillon erbij en kook de kool circa 30 minuten.
  3. Pureer de soep met een staafmixer en breng op smaak met zout en peper.
  4. Snijd het naanbrood in repen, bestrijk met olie en rooster het brood tot het knapperig is.
  5. Schep een lepel zure room in de soep en bestrooi met de koriander. Serveer het brood bij de rodekoolsoep.
Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
4 g
Hoofdingrediënten Rodekool (41)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.