Overige video's

Rodekool met granaatappelsap en pruimen

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
7 g
Hoofdingrediënten Rodekool (41)

Bereiden

  1. Verhit de arachideolie of het vloeibare bakproduct in een kookpan en fruit hierin de sjalotjes.
  2. Schep er de geschaafde rodekool, gehalveerde zwarte pruimen en het laurierblaadje waarin de kruidnagels gestoken zijn door. Giet er het granaatappelsap bij en voeg de boter toe.
  3. Verwarm en stoof zachtjes tegen de kook aan circa 1 uur zonder deksel op de pan tot het vocht is opgenomen. Roer af en toe.
  4. Verwijder het laurierblaadje met kruidnagels en breng het gerecht op smaak met zout en versgemalen peper.
  5. Lekker bij rundvlees, varkensvlees en kip.
Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
7 g
Hoofdingrediënten Rodekool (41)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.