Overige video's

Rodekool met appel, cranberry's en rozijnen

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verhit de helft van de boter in een pan met dikke bodem en fruit hierin de ui en appel 2-3 minuten. Voeg de kool en het appelsap toe.
  2. Meng de basterdsuiker, kaneel, laurierblaadjes, rozijnen en cranberry's erdoor en stoof afgedekt zachtjes 25-30 minuten. Schep de kool af en toe om.
  3. Neem, als het gerecht te vochtig is, de laatste 5 minuten het deksel van de pan. Verwijder de laurierblaadjes en roer de rest van de boter erdoor.

Bereidingstip

Vervang het appelsap in het recept door sinaasappelsap.

Gebruik in plaats van cranberry's 3-4 eetlepels cranberrycompote.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.