Overige video's

Rodecurrysoep met garnalen

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
15 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie in een soeppan en bak hierin de currypasta, gember, knoflook en ui circa 3 minuten.
  2. Voeg de tomatenblokjes, kokosmelk en bouillon toe en laat circa 20 minuten sudderen op een lage stand.
  3. Voeg de vissaus en garnalen toe en kook deze circa 4 minuten mee.
  4. Laat de spinazie slinken in de pan en serveer de soep met de bosui en koriander.

Wijnadvies

Eco Balance Chardonnay.

Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
15 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.