Overige video's

Rodebietensalade met rundertartaar en krieltjes

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
8 g
Vezels 9 g
Zout 0,9 g

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin de krieltjes in circa 15 minuten gaar en goudbruin. Snijd intussen de bieten in partjes.
  2. Verdeel de spinazie over een schaal en leg de bietjes erop. Bestrooi met de walnoten en munt.
  3. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de tartaartjes in circa 8 minuten rondom gaar. Klop intussen een dressing van de azijn, mosterd, honing en de rest van de olijfolie en schenk over de bietensalade.
  4. Serveer de bietensalade met de krieltjes en de tartaartjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
8 g
Vezels 9 g
Zout 0,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.