Overige video's

Rodebessenchutney met port en balsamico

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Bereiden

  1. Meng in een pan met dikke bodem de aalbessen met de uien, basterdsuiker, balsamicoazijn, gemberwortel of gembersiroop, port en de tijm. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Verwarm tot het kookpunt en kook zachtjes zonder deksel 15-20 minuten op een lage stand. Roer af en toe tot het een dik mengsel is.
  3. Giet deze chutney in een schone pot met deksel. Laat de pot omgekeerd afkoelen. Lekker bij een kaasplankje, vlees of rodekool.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.